Меню

Săli de banchet
Cafe de Flore

Пустой блок
Ciocârlia - locul perfect pentru sărbătoarea dumneavostră!

Terasă mare de vară, cu mobilier confortabil, înconjurat de peisaje verzi

Teritoriul privat vă permite organizarea focurilor de artificii strălucitoare și chiar un show pirotehnic

Disponibilitatea înregistrării căsătoriei  și organizarea unei ședințe foto la aer curat

Sala de banchete pentru 250 de persoane

Vă pregătiți de nuntă? 

Avem o ofertă specială! O nouă sală de banchete, mult mai spațioasă, cu o capacitate de până la 250 persoane! 

Cadrul fermecător pe care l-ai imaginat dintotdeauna pentru cea mai importantă zi din viața ta te așteaptă!
Ceremonia de înregistrare a căsătoriei va fi organizată într-un spațiu superb, cu aranjamente și decorațiuni spectaculoase:
scaune albe, baloane, aranjamente de flori, candelabre masive si iluminarea naturala te transpun intr-o atmosfera feerica!

Sala de banchete Cafe de Flore pentru 250 de persoane

Пустой блок

Sala de banchete pentru 90 de persoane

O combinație armonioasă de eleganță, romantism și o senzație de sărbătoare. Sala este spațioasă, cu multă lumină datorită ferestrelor panoramice, din care se întrevede peisajul amenajat și terasa de vară!

 

Designul restaurantului este realizat în stil clasic modern. Laconismul interiorului, gama moderată de culori, elementele simple și ușor de înțeles ale decorului, plus mici accente, cum ar fi grinzile de lemn și candelabrele... Sunt intr-o armonie absolută pentru a nu distrage oaspeții de la principalele senzații - gastronomice!

Sala de banchete Cafe de Flore pentru 90 de persoane

Пустой блок

Sala de banchete pentru 60 de persoane

Nuanțele calde din interior, combinate cu elemente din lemn bun și iluminare originală, conferă o senzație de calm și confort. Iar candelabrele elegante și perdelele delicate adaugă rafinament în hol.

Atmosfera nobilă va stabili tonul general al sărbătorii, iar aerul curat și împrejurimile naturale unice vă vor oferi o relaxare totală de la agitația orașului, înconjurându-vă cu finețe și frumusețe.

Sala de banchete Cafe de Flore pentru 60 de persoane

Пустой блок

Daca doriţi să organizaţi o nuntă, un botez, o aniversare sau orice altă petrecere privată, vă invităm în localul nostru, care se potriveşte perfect evenimentelor datorită anturajului deosebit. Calitatea preparatelor şi serviciilor noastre, ambianţa plăcută, sunt ingredientele de bază cu care garantăm un adevărat success al petrecerii!

Пустой блок

Petrecerea nunții

Iar pentru o nuntă de amploare vă punem la dispoziţie grădina vesel colorată care cu siguranţă va face momentul înscrierei civile sau întîmpinatul oaspeţilor unul special.

Café de Flore oferă cadrul perfect unei petreceri cu amintiri de neuitat!

Creștinarea

Pentru că momentul de creştinare a copilului e unul atît de intim şi frumos vă propunem să-l sărbătoriţi într-o ambianţă caldă şi prietenoasă.

Invitaţii mici cu siguranţă vor fi captivaţi de joaca în aer liber, iar părinţii relaxaţi vor savura fiecare moment al evenimentului!

Aniversare

Pentru o aniversare frumoasă, tot ceea de ce aveţi nevoie este  buna dispoziţie şi oaspeţi frumoşi.

Personalul calificat, manierat şi discret va fi atent la orice detaliu, pentru ca petrecerea Dvs. să fie cu adevărat una memorabilă!

© 2022 Zona de Agrement Ciocarlia

Пустой блок