+ 373 78 378 378

Cind vrem să profităm de timpul frumos pentru o simplă relaxare sau pentru a sărbători un eveniment important, majoritatea din noi optăm pentru un grătar în aer liber. În special pentru asemenea momente, pe teritoriul zonei de agrement Ciocârlia, au fost concepute cele 11 foișoare. Datorită ansamblului realizat în totalitate din lemn și a spațiilor frumos amenajate, clipele petrecute în aer liber se transformă într-o adevărată plăcere.

 Fiecare foişor este echipat cu mese, scaune, grătar,  toate fiind în umbra pădurii.

Pentru comoditatea clienţilor, zona de agrement „Ciocârlia” oferă foişoare de dimensiuni diferite: 

Foişoare mici: cu o capacitate de 10 – 12 persoane;

Foişoare medii: cu o capacitate de 20 - 23 persoane;

Foişoare mari: cu o capacitate de maxim 40 persoane.

Costurile pentru închirierea unui foișor pentru o zi (orele 11:00-23:00) este în corespundere cu mărimea acestuia, astfel:

prețul unui foișor mic (10-12 persoane) este de 1200lei/zi;

prețul unui mediu (20-23 persoane) este de 1600lei/zi;

prețul unui foișor mare (40 persoane) este de 3500lei/zi.

Vă punem, deasemenea, la dispoziţie şi un spaţiu de joacă pentru  copii, generos şi utilat, unde cei mici pot petrece clipe minunate, alături de părinţi sau în compania celor de vîrsta lor. Iar pentru maturii care preferă să facă mișcare, pe teritoriul zonei de agrement este amenajat un teren de volei.

Accesul la parcare, la terenurile de sport şi joacă sunt asigurate în permanenţă.

Zona de agrement “Ciocârlia” este deschisă zilnic, între orele 11:00 şi 23:00, personalul fiind permanent la dispoziţia dumneavoastră, gata oricând să vă ofere o consultanţă cu privire la poieniţa care vi se potriveşte cel mai bine.