+ 373 78 378 378

Te invităm la o nouă provocare într-un ambient unde bunul gust intîlnește rafinamentul culinar.

Cînd ți se face dor de locuri frumoase și de mîncăruri bune te invităm să descoperi restaurantul  nostru care vine să îmbogăţească gustos viaţa de zi cu zi. Café de Floré este o combinație de lemn, piatră, fier forjat, într-un stil classic, cu spații verzi pline de flori.

Situat la intrarea în zona de agrement, într-un loc plin de farmec, restaurantul oferă clienților atît intimitatea unei cafenele în care te relaxezi savurînd delicatese culinare,  cît și eleganța unui restaurant potrivită pentru evenimente deosebite: cocktailuri, nunți, botezuri, mese festive, întîlniri de afaceri.

Atmosfera unică și relaxantă, calitatea serviciilor de masă este asigurată de bucătari și ospătari cu personalitate, ce fac cu plăcere munca lor, cred în vocația lor de gazde pentru oaspeții noștri ce ne sunt și clienți.

Oferta restaurantului cuprinde o paletă variată de bucate din bucătăria europeană evidențiindu-se prin gastronomia fină ce rezultă din vasta experiență și creativitate a bucătarului. Totul este în armonie: barul modern cu o gamă variată de băuturi, decorul plin de culoare, mesele savuroase și mobilierul confortabil.

În ambianța sa plăcută restaurantul poate găzdui 90 de persoane oferind bucate delicioase și o servire ireproșabilă.

Facilități: internet wireless, grădină/curte, plata cu cardul, parcare amenajată.

La Café de Floré credem în pasiune și entuziasm,
iar activitatea noastră este plină de ambele!